Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Rensa verhuizingDe servicebalie en het verkoopkantoor van Rensa vestiging Heerenveen verhuizen naar een grotere locatie in Drachten. In dit pand zijn ook het kantoor, de servicebalie en de showroom van zusterbedrijf GévierDales gevestigd. Vanaf 25 juli kunnen installateurs op dit adres terecht voor installatietechnische producten op het gebied van zowel W als S.

Rensa bundelt op deze locatie haar krachten met technische groothandel GévierDales. Rensa als specialist in verwarming en ventilatie en GévierDales als specialist in sanitair en watertechniek. Op de servicebalie is een uitgebreid assortiment van beide vakgebieden aanwezig. Dit biedt de voordelen van een complete groothandel met de extra kennis en expertise van een specialist. U vindt de Rensa servicebalie op De Bolder 79 in Drachten, telefoon (0512) 23 20 13.

Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarmings- en ventilatieproducten, en behoort tot de grootste in Nederland. Rensa bedient haar klanten (de professionele installateurs)middels een achttal verkoopkantoren en twintig servicebalies. De levering van goederen vindt plaats vanuit twee centrale magazijnen in Didam en Doetinchem. Van de ruim 65.000 artikelen die zij leveren, kunnen er meer dan 25.000 binnen 1 dag geleverd worden.

[related_post themes=”text”]