Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Geberit-DuoFresh-luchtverfrissingUit consumentenonderzoek naar toiletgeuren blijkt dat consumenten van de installateur of sanitairspecialist verwachten gewezen te worden op oplossingen voor toiletgeuren. Een oplossing is bijvoorbeeld het DuoFresh toiletsysteem. Dit inbouwreservoir verwijdert, met één druk op de knop van de bedieningsplaat Sigma40, vieze luchtjes direct uit de toiletpot en brengt deze lucht weer neutraal in de ruimte middels een actief koolstoffilter. Door het probleem direct bij de bron aan te pakken, krijgen luchtjes geen kans zich te verspreiden in de ruimte en blijft de toiletruimte fris ruiken. Daarnaast geeft dit toiletsysteem fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waarin hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden.

Installateurs kunnen tegen nauwelijks meerkosten ten opzichte van de Duofix, deze Geberit DuoFresh installeren en voorbereiden. Op elk gewenst moment in de toekomst is de geurafzuiging te activeren door de bedieningsplaat te vervangen voor een Sigma40 bedieningsplaat. Naast extra service biedt de installateur de klant hiermee ook extra comfort aan, aldus de sanitairfabrikant.

Het eerder genoemde onderzoek wijst uit dat dat 80% van de ondervraagden zich ergert aan stank van de voorganger. 40% van de mannen en meer dan 50% van de vrouwen voelt zich ongemakkelijk als zij zelf geuren achterlaten.

[related_post themes=”text”]