Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

Op de stand van Duco zal er tijdens de komende editie weer heel wat te bezichtigen zijn.

De stilste én slimste afvoerbox van Europa
DucoBox SilentDe DucoBox is een compacte en energiezuinige afvoerventilator die in twee varianten beschikbaar is: dankzij een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast staat de DucoBox Silent synoniem voor de stilste box van Europa. Bij de DucoBox Focus zorgen de geïntegreerde regelkleppen, op basis van CO2- en vochtsturing, voor een slimme afvoer, enkel waar en wanneer dat nodig is. In een interactieve workshop kunnen bezoekers zelf kennismaken met de vele voordelen die de stilste én slimste afvoerbox van Europa bieden.

Intelligente regelklep voor collectief wonen en utiliteit
Intelli Air ValveMet de Intelli Air Valve beschikt Duco voortaan over een regelklep voor toepassing in collectieve woningen en studentenwoningen. In combinatie met een drukgestuurde dakventilator garandeert deze intelligente klep een efficiënte afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht per zone binnen het gehele gebouw. Dit maakt het gebruik van een zonaal geregelde mechanische afvoerventilator evenwel overbodig. Elke Intelli Air Valve functioneert bovendien volledig op zichzelf, maar kan desgewenst ook dankzij een optionele Bedieningsschakelaar of sensoren aangestuurd worden.

Basisventilatie én ventilatieve koeling in één
DucoBox FocusOnder de noemer van ‘Ventilative Cooling’ ontwikkelde Duco een intelligent systeem dat zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw kan aangewend worden. Deze totaaloplossing combineert basisventilatie én ventilatieve (nacht- en zomer)koeling op natuurlijke wijze door middel van een automatische aansturing vanuit de DucoBox Focus. Als de basisventilatie ontoereikend blijkt te zijn, bepaalt de geïntegreerde aansturing automatisch via temperatuur-, tijd- en CO2-metingen op welk moment de nachtkoeling zal moeten plaatsvinden.

U vindt Duco op stand 08.C.072