Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

magnumMagnum Heating gaat allround en introduceert tijdens de VSK haar nieuwe watergedragen vloerverwarmingssystemen. De Magnum Tube is een 5-laags vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag, vervaardigd van het PE-RT type I. Dit type PE-RT is sterk, flexibel en geschikt voor hoge temperaturen. De recyclebare Magnum Tube wordt in verschillende diameters geëxtrudeerd in de eigen fabriek in Tholen en is KOMO gecertificeerd. De vloerverwarmingsbuis heeft een minimale levensduur van 50 jaar, wat tevens de garantieperiode is.

Een breed scala aan RVS, kunststof en stalen verdelers zitten in het assortiment. De Magnum Premium RVS Flow en de Premium RVS Stad verdelers zijn de grootste primeurs: het zijn de enige compacte RVS verdelers op de Nederlandse markt, aldus de leverancier. Alle verdelers worden geleverd met professionele flow meters, automatische ontluchters en een Grundfos A-Label UPM3* pomp (*m.u.v. open verdelers). Ze worden in Tholen geassembleerd en kunnen desgewenst klantspecifiek worden afgemonteerd.

Het Magnum Remote Zone Control systeem is in eigen huis ontworpen en biedt via PC, Tablet of Smartphone een aansturing van de verschillende zones. Het systeem bestaat uit thermostaten die in iedere ruimte kunnen worden gehangen en een controller die bij de verdeler wordt gemonteerd. De geavanceerde Actuatoren krijgen via de controller een sein of ze open of dicht moeten naar gelang de temperatuurvraag.

U vindt Magnum op stand   7.D034