Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

Carrier - KlimarentMet ingang van 1 december 2015 heeft Carrier Airconditioning Benelux BV haar verhuuractiviteiten in tijdelijke koel- en klimaatsystemen uitgebreid met de overname van de firma Klimarent BV uit Oudewater. Hiermee zet Carrier een volgende stap in de ontwikkeling van de verhuuractiviteiten in de Benelux.

Een dergelijke ontwikkeling past naadloos in de strategie om de klanten nog breder te kunnen ondersteunen bij alle HVAC vraagstukken. Dit betreft levering van nieuwe apparatuur, service en onderhoud, verkoop van onderdelen, regeltechniek, monitoring en ook de inzet van tijdelijke koeling en/of verwarming.

Klimarent  is opgericht in 2001 en is in 15 jaar uitgegroeid tot een uitstekende dienstverlener op het gebied van het oplossen van tijdelijke klimaatproblemen bij haar klanten in de Benelux. De merknaam Klimarent is vertrouwd en zal worden voortgezet. Het huidige management van Klimarent zet haar activiteiten voort en zal samen met Carrier werken aan de ontwikkeling van de verhuuractiviteiten in de Benelux.

Voor meer informatie: www.klimarent.nl en/of www.klimarent.be