Elke crisis heeft een held nodig. Daarom rust Resideo installateurs, helden van de energiecrisis, uit met de slimme oplossingen. Een kleine verandering maakt zo een groot verschil.

Uit onderzoek van Resideo blijkt dat ruim 92% van de Belgische huiseigenaren zich zorgen maakt over de stijgende energie- en gasprijzen. Zij geven aan dat ze actief op zoek gaan naar manieren om de energierekening te verlagen door middel van simpele oplossingen als slimme thermostaten.

Resideo is ervan overtuigd dat installateurs een sleutelrol kunnen spelen in deze crisis. Door hen uit te rusten met de juiste producten en kennis worden zij de helden van deze winter. Denk daarbij aan producten als slimme thermostaten, thermostatische radiatorkranen en radiatorregelaars en slimme zoneregeling. Met Resideo Academy stelt Resideo informatie beschikbaar over comfort-, water- en beveiligingsproducten. Zo hebben installateurs de juiste training voor de juist klus, op het juiste moment.

 

Waterzijdig inregelen

Radiatoren die koud blijven, weinig comfort, hoge energierekeningen en dure bezoeken van onderhoudsmonteurs; het zijn de gevolgen van een niet of slecht geregelde verwarming. Met waterzijdig inregelen en het vervangen van handmatige radiatorkranen door thermostatische radiatorkranten en -regelaars kan dit voorkomen worden. Daarnaast bespaart deze kleine verandering tot 18% op de rekening.

Slimme T6 thermostaat

Installateurs hebben ook de mogelijkheid om een combinatie van de eerdergenoemde oplossingen toe te passen. Een slimme thermostaat samen met thermostatische radiatorkranen en radiatorregelaars leveren een besparing op van zo’n 31% ten opzichte van een mechanische thermostaat en handmatige kranen. De T6 slimme thermostaat van Resideo is zo’n intuïtieve, programmeerbare met Wifi verbonden thermostaat. De intelligente comfortregeling helpt de gewenste temperatuur te behouden wanneer de gebruiker dat nodig heeft. Onnodig verwarmen behoort daarmee tot het verleden.

Evohome slimme zoneregeling

Door de mechanische thermostaat en handmatige radiatorkranen te vervangen voor een slimme zoneregeling met thermostatische radiatorkranen en elektronische radiatorregelaars kan uw klant tot 32% aan energiekosten besparen.

T4R programmeerbare thermostaat

De thermostaten van de T4-serie zijn moderne, gemakkelijk te installeren en te gebruiken 7-daagse programmeerbare kamerthermostaten. Het ontwerp draait volledig om het automatisch regelen van de tijd en temperatuur van huishoudelijke systemen in woningen of lichte commerciële ruimten. Door een mechanische thermostaat te vervangen door een modulerende thermostaat zoals de T4R loopt een besparing op de stookkosten op tot wel 12%.

Meer informatie over deze en Resideo’s andere energiebesparende producten vindt u op resideo.com