Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering. Een intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal maar stijlvol design dat zich aan elke woonstijl aanpast, dat zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort. Het geconnecteerd systeem van Caleffi CODE® regelt de temperatuur van elke woonruimte op de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier.

Een intelligent geconnecteerd systeem

Het ideale binnenklimaat en wooncomfort kan met Caleffi CODE® geautomatiseerd worden. Het geconnecteerd systeem - bestaande uit Comfort Controllers, een Sensor, Gateway en app – kan het binnenklimaat in elke woonruimte onafhankelijk regelen, zowel in autonome huishoudelijke toepassingen als in gecentraliseerde systemen (bijvoorbeeld hotels, appartementsgebouwen, …). Caleffi CODE® is zelfs integreerbaar in gebouwbeheersystemen. De temperatuur van elke ruimte kan afgestemd worden op het daadwerkelijke gebruik ervan, en zal de nodige energiebesparing opleveren. Een dagje op stap? Pas dan simpelweg de temperatuur aan via de app!

 Hoe werkt Caleffi CODE®?

Het hele systeem kan gemakkelijk geïnstalleerd en geprogrammeerd worden via de CODE®-app op een smartphone of tablet. De installateur kan de apparaten registreren en configureren door de stapsgewijze instructies van de Caleffi CODE® App te volgen. De eindgebruiker kan de instellingen verder afstellen naargelang het gevraagde comfort. Elke zone kan afzonderlijk worden geregeld door aangepaste programma’s te creëren waarbij snelle vooraf ingestelde functies - zoals Auto, Eco, Clean, Boost, Vakantie en OFF - toegepast kunnen worden. Bovendien is het zelfs mogelijk om via de app assistentie te vragen aan de installateur in geval van storing.

Caleffi CODE® bestaat uit 3 onderdelen die onderling communiceren.

De Gateway is het zelflerend ‘brein’ van het systeem. Dit intelligent toestel beheert de binnenhuistemperatuur als centrale hub die communiceert met en tussen de Comfort Controller, de Sensor en de app. De Gateway werkt via connectie met de wifi.

De Comfort Controller is een geavanceerde thermostatische regelkop die de temperatuur van de ruimte meet met behulp van ingebouwde sensoren en regelt automatisch de gevraagde temperatuur. De temperatuur is ook handmatig aanpasbaar wanneer nodig;

De Sensor meet de omgevingstemperatuur in de ruimte en zorgt voor een verbeterde ruimtetempatuur door te communiceren via de Gateway, daar waar dat met de Comfort Controller (geavanceerde thermostatische regelkop) niet mogelijk is.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op http://code.caleffi.com/en.