Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 120 seconden

Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd organiseren samen hét platform voor het Nieuwe Bouwen: Building Holland in Amsterdam RAI. Tijdens dit vakevenement komen alle schakels in de keten bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven. Tijdens Building Holland staat kennis- en netwerkdeling centraal. Het evenement kenmerkt zich door topsprekers, een toonaangevend netwerk van participanten en een uniek co-making concept dat alle participanten gezamenlijk verantwoordelijk maakt voor het succes. Building Holland 2014 wordt van 6 tot en met 8 mei gehouden in Amsterdam RAI.

 

Tijdens Building Holland worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het ontwikkelen, realiseren, renoveren en onderhouden van woning- en utiliteitsbouw gepresenteerd. Het nieuwe concept van Building Holland is door drie betrokken partijen samen uitgedacht: de partners (exposanten), kennisplatform Duurzaam Gebouwd en het ervaren beursteam van Amsterdam RAI. Co-making in optima forma dus.

 

Met een groep van in totaal 20 Event Partners en meer dan 80 Gouden en Zilveren partners vormt Building Holland hét podium van vernieuwing. Het vakevenement krijgt een brede inhoudelijke invulling met diverse keynote speeches, Market Vision presentaties, Round Table sessies, interviews  workshops en masterclasses, verspreid over drie dagen op drie grote podia. Hiervoor zijn diverse, vooraanstaande sprekers vastgelegd. Het programma staat onder leiding van moderators Frénk van der Linden, Pernille la Lau en Inge Diepman.

Vanuit de nieuwe eisen van opdrachtgevers en een absolute wil tot vernieuwing vindt er op dit moment een enorme transitie plaats in de bouw- en vastgoedsector. De bouwbranche wordt de komende jaren in een hoog tempo getransformeerd naar de bouwindustrie; een industrie met totaalconcepten, garanties op geleverde eindproducten en excellente kwaliteit. Beursmanager Nynke Lipsius van Amsterdam RAI: “Om te kunnen voldoen aan deze eisen zoeken de verschillende partners in de bouw nú aansluiting met elkaar. Ze delen kennis en netwerken en ontwikkelen nieuwe samenwerkingsvormen en concrete concepten.”

 

Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd: “De kansen in de bouw zijn eindeloos. Zo is dit een branche waar een groot aantal verschillende partners samenwerken aan één project. Iedere schakel in de keten moet en wil graag samenwerken. Daarnaast is er geen vergelijkbare branche waarin een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten te reduceren valt. Ten slotte is dit de sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie.”

Voor meer informatie: www.buildingholland.nl