De twee verkoopkantoren van Technische Unie in Nieuwegein en Utrecht zijn samengevoegd in een nieuw nul-op-de-meterbedrijfspand in Utrecht. Naast het beter benutten van specialistische kennis, is gekeken naar de bereikbaarheid. Het pand heeft een oppervlakte van 8.000 vierkante meter en huisvest een winkel (servicecentrum), kantoor- en vergaderruimte, een landelijk opleidingscentrum en een logistiek overslagpunt.

Marcel Greveling, regiodirecteur bij Technische Unie: “Het samenvoegen van verkoopkantoren biedt veel voordelen voor onze klanten. Zo kunnen we de specialisten van de commerciële binnendienst gerichter inzetten. Door het combineren van twee kantoren, krijgen onze medewerkers de mogelijkheid zich nog meer te specialiseren. We vergroten op die manier hun kennis en zorgen voor een betere kennisdeling met klanten.”

Nul-op-de-meter
Marcel vervolgt: “Wat dit nul-op-de-meterbedrijfspand extra bijzonder maakt, is dat klanten een rondleiding kunnen krijgen in de technische ruimtes en op het dak. We nemen bezoekers mee naar de technische installaties die ervoor zorgen dat het pand nul-op-de-meter is. Dit past perfect bij onze ambitie om de groenste kennis- en distributiepartner van Nederland te zijn.”

Grootstedelijk gemak
Om zo efficiënt, klantgericht en toekomstbestendig mogelijk te opereren, is Technische Unie sinds 2017 bezig met het opzetten van grootstedelijke verkoopkantoren. Het eerste werd in dat jaar gerealiseerd in Amsterdam. Hierna zijn ook in Rotterdam, Eindhoven en Dordrecht de verkoopkantoren samengevoegd. Onlangs verhuisde het servicecentrum Spaanse Polder naar een nabijgelegen locatie in Schiedam en binnenkort wordt het nieuwe pand in Den Haag opgeleverd. Het nieuwbouwpand in Amsterdam volgt later dit jaar.

Op onze nieuwsbrief abonneren