Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 135 seconden

De meest succesvolle badkamercollectie van Villeroy & Boch is vernieuwd. Maak kennis met Subway 3.0: een mooie collectie met een functioneel, universeel en tijdloos design en geschikt voor een grote doelgroep.  

In deze nieuwe collectie vind je een ruim aanbod van fonteinen en wastafels in diverse formaten met een moderne vormgeving, zoals dunne wanden en strakke lijnen in White Alpin, glanzend wit, of in het moderne Stone White, een mat witte tint. Combineer ze met wastafelmeubels, hoge en lage kasten; deze geven niet alleen een mooie uitstraling aan de badkamer maar bieden ook veel praktische opbergruimte. De meubels zijn van hoge kwaliteit en in diverse moderne, matte tinten en houtkleuren leverbaar. Ze kunnen worden uitgerust met ladeverlichting of met verlichting aan de onderzijde voor oriëntatie of om een persoonlijke sfeer in de badkamer te creëren. De bijpassende Subway 3.0 spiegels zijn er met een ronde of rechthoekige vorm en ledverlichting rondom.

Wellness

Consumenten kiezen steeds vaker voor het comfort van een bad. De nieuwe Subway 3.0 inbouwbaden zijn ergonomisch gevormd en zien er stijlvol uit met een slechts 10 mm brede rand.  Deze comfortabele baden zijn gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®: dit is kras- en slijtvast, het voelt prettig aan en het badwater blijft langer warm. Deze baden zijn ook in Stone White verkrijgbaar waardoor dit een mooie combinatie vormt met het bijpassende keramiek. Ook kan het bad uitgerust worden met een whirlpoolsysteem.

TWISTFLUSH – Krachtiger en zuiniger

Een highlight in de Subway 3.0 collectie is het nieuwe toilet, dat voorzien is van TwistFlush technologie. Dit is een nieuw spoelsysteem dat een optimale spoeling combineert met waterbesparing. Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde van het closet wordt gespoeld en waarbij vuil effectief wordt verwijderd voor een schoon resultaat. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering.

Dankzij het randloze closet met CeramicPlus toplaag wordt het schoonmaken eenvoudig en AntiBac vermindert de bacteriëngroei zelfs met 99,9%. Bovendien wordt elke druppel water gebruikt voor de spoeling waardoor dit geen spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd voor een optimale hygiëne.

Alles bij de hand in één App

Wil je alles weten over de bovenstaande producten? Download dan de Villeroy & Boch App: hiermee heb je alle productinformatie, zoals handleidingen, technische informatie of afbeeldingen altijd binnen handbereik. Ook kun je snel zien welke productsets je kunt samenstellen met de slimme configuratietool. Zo wordt plannen en adviseren echt eenvoudig en dit maakt je dagelijkse werk nog efficiënter. De app is te gebruiken op smartphone, tablet en computer en te downloaden via de App Store, Google Play en Microsoft.

www.pro.villeroy-boch.com