WTW-units voor de kleine ruimte

Gepubliceerd op

De familie Global PX warmteterugwinunits, verkrijgbaar bij Auerhaan, is uitgebreid met de nieuwe Global PX TOP versie. Bij deze WTW-unit units zitten alle kanaalaansluitingen aan de bovenzijde, waardoor ze een oplossing bieden voor situaties waar prestatie en een beperkte installatieruimte met elkaar verenigd dienen te worden.

Er komen zes modellen beschikbaar met een luchtcapaciteit van circa 200 m3/h tot 3.200 m3/h. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de compacte bouwwijze, waardoor deze modellen niet alleen in kleine technische ruimten toegepast kunnen worden maar ook inpandig getransporteerd kunnen worden. Net als de andere Global units beschikken ze over een TAC-besturing en TACtouch-bediening.

De gehele serie WTW-units bestaat verder uit meer dan 60 verschillende modellen voorzien van warmtewiel (RX) of tegenstroom platenwisselaar (PX). Er zijn zowel staande modellen met zijaansluitingen en aansluitingen aan de bovenzijde, als ‘platte’ units voor plafondmontage beschikbaar.

Op onze nieuwsbrief abonneren

%d bloggers liken dit: