Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 oktober a.s. vindt in Oost-Nederland de GreenTech Week plaats. Verschillende organisaties organiseren tijdens deze week activiteiten gericht op innovatie en duurzaamheid: van congressen en bedrijfsbezoeken tot ontbijtsessies en workshops. Dit met als doel nieuwe business te genereren door te inspireren, te innoveren en te netwerken.

De week start met in het weekend de Techniekdag en het festival Innovate. Daarna volgen onder andere het Kiemt Najaarscongres, de Techniekpact On Tour, VORST, het Generation-E event en is het SolarDemoLab te bezoeken.

GreenTech on tour
Als afsluiter van de GreenTech Week 2017 kunnen bezoekers mee met GreenTech on Tour. Deze wordt samen met De Groene Hub georganiseerd op vrijdag 13 oktober. Netwerken in een speciale touringcar en op excursie bij bedrijven die de nieuwste greentech-technieken in huis hebben, waaronder Groen Gas Gelderland.

Over de GreenTech Week
De GreenTech Week stimuleert het ombuigen van de richting van de technologische vooruitgang naar groene groei. Doel is ondernemers, overheid en kennisinstellingen te helpen bij het opzetten van duurzame projecten en nieuwe businessmodellen om groener te produceren, consumeren, financieren en organiseren. De GreenTech Week is een initiatief van Stichting Kiemt, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Circles en Wageningen University en Research. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan als sponsor of partner waaronder provincie Gelderland, Energiemade in Arnhem, EnergieMedia, Oost NL en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Bekijk hier het introductiefilmpje