Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 101 seconden

Het zijn moeilijke en verwarrende tijden, maar we hopen dat deze snel voorbij zullen zijn. We hopen dat wij ons met zijn allen binnenkort weer kunnen richten op de fijne dingen in het leven zoals de komst van de zomer.

Om je hier alvast op voor te bereiden heeft Wasco weer een hoogwaardig assortiment airconditioning producten voor je samengesteld die je deze zomer waarschijnlijk weer hard nodig gaat hebben. 

ASSORTIMENT

Daikin airconditioning apparatuur
Vanaf dit jaar kan Wasco, als enige groothandel in Nederland, nu ook het complete split- en multi-splitassortiment van Daikin leveren. Dit assortiment kan Wasco vanaf nu uit voorraad leveren, uniek voor Nederland!

Haier airconditioning apparatuur
Het vertrouwde assortiment van producten van Haier zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven in de branche. Het assortiment is nog completer en verder uitgebreid dan voorheen.

Airconditioning toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap
Bij Wasco vind je het meest complete assortiment toebehoren, installatiemateriaal en gereedschappen voor airconditioning en warmtepompen van Nederland. Dit jaar hebben zij veel nieuwe producten en nog meer voorraad in de Wasco vestigingen!

Het gehele assortiment is terug te vinden in de webshop op wasco.nl en in de brochures op airco.wasco.nl.

DEALS
Het hele seizoen kun je bij Wasco gebruik maken van vaste lage prijzen voor:

WasCoole Deals van Haier
Energiezuinige en fluisterstille split en multi-split airconditioningsystemen voor een hele scherpe prijs.

Mobiele airconditioner
De vertrouwde mobiele airconditioner met warmtepompfunctie voor een scherpe prijs. Op=op! De mobiele airconditioner zal vanaf eind april leverbaar zijn.

DIENSTEN
Wasco levert jou de gehele ondersteuning om je airconditioning project tot een goed einde te brengen. Denk bijvoorbeeld aan onze inbedrijfstellingsservice, opleidingen en handige installatie tips. Ook hebben zij dit jaar een handige offerte tool voor je klaar staan. Met een paar drukken op de knop, heb jij je offerte klaar voor jouw klant.

Voor al deze mogelijkheden verwijzen wij je graag naar airco.wasco.nl.

Heb je vragen, dan helpen de specialisten van Wasco je graag verder. Je kunt hen bereiken via 088 – 099 54 10 of via koeltechniek@wasco.nl.