Wasco en Daikin zijn een samenwerking aangegaan. Naast het pakket van warmtepompen, levert Wasco nu ook het complete split- en multisplit assortiment airconditioningapparatuur van de Japanse fabrikant, inclusief het onderdelen assortiment van Daikin.

Wasco is sinds 2015 actief op het gebied van airco’s, installatiemateriaal, montagemateriaal en gereedschappen. Het airco-assortiment van Wasco omvat nu de airconditioningapparatuur van zowel Daikin als Haier. Ook zijn het montagemateriaal, installatiemateriaal, de onderdelen en gereedschappen terug te vinden op wasco.nl en bij de 34 Wasco-vestigingen. Op 23 van de vestigingen heeft Wasco ook een assortiment koelmiddelen op voorraad.

Kennis
Wasco heeft eigen koeltechnisch adviseurs in dienst die de klanten met raad en daad bijstaan. Niet alleen in een pre-sales omgeving, maar ook op het gebied van after-sales. Wil je als installateur gaan starten met de installaties van airco’s? Wasco heeft met haar WasCollege al meer dan 600 cursisten opgeleid tot F-gassen gecertificeerde monteur.

Op onze nieuwsbrief abonneren