Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

Warmteservice blijft groeien. Met de komst van een vestiging in het Noord-Hollandse Heemstede heeft het bedrijf vijftien locaties in de provincie en 66 in heel Nederland. “We verwelkomen al veel klanten uit de regio van Heemstede in onze omliggende locaties. Door hier een vestiging te openen kunnen we nog beter inspelen op de behoeftes van onze klanten uit deze regio” vertelt Theo de Bruin.

Theo, die vijf jaar geleden op 18-jarige leeftijd begon in de vestiging Amsterdam-Zuid, is erg enthousiast over de nieuwe vestiging. “We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om het pand aan te passen naar onze wensen zodat we ook hier een mooie en overzichtelijke vestiging konden openen”, gaat hij verder. De landelijke keten heeft een pand aan de drukke Cruquiusweg betrokken. “Wij zijn maandag 14 september geopend en voor de vaste klanten van Warmteservice Haarlem zal mijn collega Sidney Bakker ook geen onbekend gezicht zijn.”

Voor cv-ketels, radiatoren, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal maar ook voor airconditioning en duurzame oplossingen kunt u al sinds 1964 bij Warmteservice terecht.

De afgelopen achttien maanden zijn er vestigingen geopend in Katwijk, Rotterdam-Zuid, Waalwijk en Zoetermeer. Het bedrijf heeft al laten weten dat ze een aantal plaatsen in Nederland scherp in de gaten houden. “Een van onze doelen is om zo dicht mogelijk bij de klant te zijn”, vertelde een van de directieleden recent in een interview. Uitbreiding in Amsterdam Nieuw-West en Gouda staat al op de agenda.

Warmteservice Heemstede
Cruquiusweg 37 (unit 1)
2102 LS Heemstede
www.warmteservice.nl