Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Door de sterk groeiende belangstelling voor warmtepompen – en met de uitdagende energietransitie in het vizier – neemt de behoefte aan kennis over warmtepompen en duurzame energieconcepten onder professionals de laatste jaren sterk toe. Daarom heeft NIBE onlangs de deuren geopend van een nieuwe, compleet uitgeruste trainingsruimte: de NIBE Academy.

Alle marktpartijen in Nederland en België – van installateur tot groothandel en van adviseur tot corporatie – zijn van harte welkom om hun kennis van warmtepompen in de NIBE Academy te vergroten. In de NIBE Academy staan diverse warmtepompen werkend opgesteld, waaronder de onlangs geïntroduceerde lucht/water warmtepomp NIBE F2120 en de nieuwe ventilatielucht/water warmtepompen NIBE F730 en Savent. Zo kunnen bezoekers zien hoe een warmtepomp in de praktijk functioneert en horen hoe stil de lucht/water warmtepompen NIBE F2040 en NIBE F2120 hun werk doen.

Trainingsaanbod
De NIBE Academy biedt ook diverse technische trainingen aan, met name op het gebied van installatie, inbedrijfstelling, storingsanalyse, projectontwikkeling, planning en werkvoorbereiding. Het complete trainingsprogramma is terug te vinden op www.nibenl.eu/service.