Euro Index brengt de Fluke PTi120 op de markt: een pocket warmtebeeldcamera met een thermische resolutie van 120 x 90 (10.800 pixels) en een meetbereik van -20 tot 150 °C. Deze camera met afmetingen van 8,9 x 12,7 x 2,5 cm past gemakkelijk in uw zak. De beelden kunnen worden opgeslagen als jpeg of als volledig radiometrisch bestand.

Via het grote LCD touchscreen kunt u de beelden bekijken en het instrument bedienen. Met IR-Fusion kunt u een visueel beeld combineren met een infraroodbeeld om details duidelijk in beeld te brengen en mogelijke problemen beter te lokaliseren. Met IP54 is het toestel bestand tegen vuil en water. De behuizing kan een val van 1 meter doorstaan.

Met de gratis Fluke Connect desktop software kunt u een volledige analyse maken van uw warmtebeelden en deze professioneel rapporteren. De Fluke Connect Asset Tagging maakt het sorteren en ordenen van de infraroodbeelden overbodig. Door een QR-code of barcode van uw apparaat of object te scannen, worden de infraroodbeelden en informatie over datum en tijd opgeslagen in vooraf gedefinieerde mappen. U kunt deze beelden en informatie direct uploaden in uw systeem via een WiFi verbinding.