Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Sortimo breidt zijn assortiment bedrijfswageninrichting uit met vloerschalen, speciaal voor het WorkMo mobiel werkstation, dat veilig van en naar de werkplek getransporteerd moet worden. De vloerschalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PA6 kunststof en geschikt voor WorkMo-modules in alle breedtes. Doordat ze verzonken in de beschermvloer worden aangebracht, blijft de ruimte vrij wanneer geen WorkMo getransporteerd moet worden.

Voor extra veiligheid kan de WorkMo bijkomend vastgesjord worden. Hiervoor worden vier aparte ProSafe  verankerpunten meegeleverd, voor montage naast elk van de vier vloerschalen. Naast de vloerschalen en ProSafe-verankerpunten, zit ook het nodige montagemateriaal in de set.

De WorkMo vloerschalen moeten handmatig in de beschermvloer van het voertuig gemonteerd worden, net als de ProSafe verankerpunten. Daarvoor is een freessjabloon verkrijgbaar.

WorkMo biedt opberg-, vervoers- en werkplekmogelijkheden in één. Het is zo een multifunctionele hulp in de werkplaats, in het voertuig en op de werkplek. In de verrijdbare modules kunnen gereedschap en materiaal overzichtelijk worden opgeborgen. Afhankelijk van de werkzaamheden kan de inhoud worden aangepast. De modules kunnen op verschillende manieren worden samengesteld en met behulp van vastzetbeugels aan elkaar worden vastgezet. Verder kunnen ze worden ingericht met BOXXen, koffers en laden en op elk moment worden uitgebreid. Door zijn robuuste maar lichtgewicht samenstelling is hij makkelijk hanteerbaar.

[related_post themes=”text”]