Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

lighthouseStichting Lighthouse Fonds daagt professionals, start-ups, scale-ups en grown-ups uit om zich aan te melden voor de Lighthouse Award 2017. Uitgangspunt is dat een persoon, project of organisatie een buitengewone bijdrage levert aan de ontwikkeling van de bouw- en vastgoedsector. Daarbij is de definitie breed; het kan gaan over architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, transformatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling, of bestuurlijke vernieuwing. De inschrijvingstermijn sluit op 17 februari 2017. De Award wordt tijdens de jaardag van de Lighthouse Club op 13 april 2017 in de regio Rotterdam uitgereikt. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 5.000 euro.

Spark Talent won de Lighthouse Award 2016 uit 21 inzendingen, omdat dit initiatief volgens de jury de toekomst van de bouw totaal kan veranderen. Spark verbindt young professionals uit verschillende sectoren en stimuleert vernieuwing in de bouw. Twee eervolle vermeldingen en een bedrag van 1.000 euro gingen naar het zelfherstellende beton Basilisk en naar het Waterplein in Tiel (foto). Laatstgenoemde project biedt naast een oplossing voor wateroverlast, een goede buurtfunctie.

De Lighthouse Club Nederland is een landelijke vereniging van circa 1.300 personen met een leidinggevende functie in de bouwsector, of er direct of indirect bij betrokken. Het ledenbestand weerspiegelt de volledige breedte van de bouwkolom.

De Stichting Lighthouse Fonds ondersteunt incidentele evenementen, gebeurtenissen en bijzondere omstandigheden in de bouwnijverheid. Het Fonds organiseert ook de Lighthouse Award. Kijk voor meer informatie en de opzet van de organisatie op www.lighthouseclub.nl

[related_post themes=”text”]