Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

De FedEC organiseert vanaf 14 juni aanstaande weer de vierdaagse opleiding Energiecoördinator. De docenten komen uit de praktijk van industrie, gebouwde omgeving en overheden. Doel van deze opleiding is u bekend te maken met energiebeheer, van de balans van het energiegebruik, energie besparen, verduurzamen tot het inkopen van elektriciteit en gas. Verder zit er een onderdeel bij over wet en regelgeving, handhaven en gehandhaafd worden, inclusief de nieuwe Europese Energie Efficiency Richtlijn (EED), de Energie Prestatie Keuringsysteem (EPK) etc.

De Federatie van Energieadviseurs (FedEC) is nauw betrokken bij het Energieakkoord. In het Energieakkoord is afgesproken dat Nederland energie moet besparen en dat er meer duurzame energie opgewekt moet gaan worden, in totaal 100 PJ. Een recente evaluatie begin dit jaar heeft naar voren gebracht dat in het huidige tempo deze voornemens bij lange niet gehaald gaan worden.

De opleiding Energiecoördinator richt zich op medewerkers van bedrijven, instellingen en overheden waarbij energie(beheer) een onderdeel vormt van hun takenpakket. U bent bijvoorbeeld werkzaam als milieucoördinator, hoofd technische dienst, facilitair manager, kwaliteitsmanager of adviseur.

De opleiding vindt plaats op 14, 15, 21 en 22 juni 2016 bij het F&B Training Center te Hilversum. Meer weten? Kijk op www.fedec.nl.

[related_post themes=”text”]