Jaga introduceert een designradiator die zowel kan verwarmen als koelen. De Vertiga Hybrid levert een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur. In combinatie met een warmtepomp kan de radiator ook niet-condenserend koelen.

Warmtepompen en andere duurzame energiebronnen werken met steeds lagere watertemperaturen. Traditionele radiatoren worden hierdoor veel groter om het nog behaaglijk warm te krijgen. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid-systeem is dit voor de Vertiga van Jaga niet nodig. Deze radiator bevat twee dynamische warmtewisselaars die zorgen voor een snelle reactie en een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur. Daarnaast heeft de radiator een dubbele werking. In combinatie met een warmtepomp is de Vertiga Hybrid namelijk geschikt voor niet-condenserende koeling.

Snelle reactie
De radiator reageert snel op temperatuurwisselingen. Ook bij de niet-condenserende koeling is dit snelle reactievermogen cruciaal. In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die naar binnen schijnt of de oven die aan staat. De slimme radiator reageert hier direct op en regelt nauwkeurig de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen.

Soja-design
De Vertiga Hybrid is er in verschillende design-uitvoeringen. Zo is er de Vertiga Kirei, gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja; iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Verder is er de Vertiga Primo, met een strak design in verschillende moderne kleuren.

 

Op onze nieuwsbrief abonneren