WOLF levert verswaterstations die aan de muur of op het buffervat kunnen worden geplaatst, met vermogens tot 60 en 80  kW. De FWS-2-60 is leverbaar in een vernieuwde uitvoering en heeft nu hetzelfde design als de FWS-2-80. Beide modellen hebben een instelbare warm tapwatertemperatuur (FWS-2-80 elektronisch geregeld) en zijn voorzien van de nieuwste generatie hoog rendement pomp, waarmee traploos het vermogen wordt aangepast. Beide modellen zijn tevens geschikt voor uitbreiding met een circulatieleiding voor meer tapwater comfort.

De FWS-2-80 is geschikt in combinatie met een warmtepomp: dankzij de grotere warmtewisselaar met extra vermogensreserve, is deze versie zeer geschikt bij lage temperaturen in het buffervat of hogere eisen. Elektronisch geregeld, zorgt de FWS-80 niet alleen voor een constante beschikbaarheid van warm tapwater, maar verbetert het ook de efficiëntie van het gehele systeem. Daarnaast beschikt de FWS-2-80 over een thermische desinfectie functie.

De FWS-2-60 kan 15 l/min aan tapwater van 60 ℃  leveren bij 70 ℃ in het buffervat of 25 l/min van 45 ℃. De FWS-2-80 kan 25 l/min tapwater leveren van 45 ℃ met maar 50 ℃ in het buffervat of zelfs 40 l/min indien het buffervat is opgewarmd tot 65 ℃. Voor combinaties met zonne-energiesystemen mag de temperatuur in het buffervat 95 ℃ bedragen.

De BSP en BSP-W meerlagenbuffervaten worden standaard uitgerust met respectievelijk de FWS-2-60 of FWS-2-80. De FWS serie kan echter ook gebruikt worden in combinatie met de WOLF SPU-2 buffervaten serie met een capaciteit tot 5000 liter.