Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

‘Centercon is niet alleen een groothandel voor de koude- en klimaattechniek, maar biedt u ook advies, projectbegeleiding en een compleet assortiment, waarmee u totaalconcepten aangeboden kunt’, zegt de klimaatspecialist uit Rotterdam.

Dit is alweer de 11e editie van de klimaat prijslijst van Centercon, hierin vindt u al haar LG-, maar inmiddels ook andere klimaatsystemen, de bijbehorende opties, maattekeningen, regelingen, accessoires en toebehoren.

 

Let met name op de nieuwe LG Multi V IV, adviseert Centercon. ‘Hoogste energie-efficiëntie van alle conventionele VRF-systemen in de markt.’  Ook de nieuwe design airconditioning van LG is het bekijken waard. De Artcool Stylist Inverter V. Het subtiele design past binnen elke inrichting, of u nu van modern of klassiek houdt. Hij is stiller, energiezuiniger en een prachtige aanvulling op uw interieur.

 

Liever via computer, laptop of tablet? Dat kan ook. Via www.centercon.nl vindt u namelijk onder ‘Assortiment’ de klimaat prijslijst online.

Wilt u een gratis exemplaar van de prijslijst ontvangen, neem dan contact op met Centercon via telefoonnummer 010-2581121 of bestel de prijslijst direct online op www.centercon.nl.