Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Duco introduceert de Duco Ventilation App. Deze App moet de installateur helpen om de DucoBox en dus ook het toegepaste ventilatiesysteem op een gebruiksvriendelijke wijze foutloos in te regelen en te onderhouden. De App is voorzien van automatische probleemdetectie.

Hendrik Dejonghe, marketingmanager van het ventilatiebedrijf: “De applicatie helpt de installateur ook met het maken van een STS-rappport. Hij hoeft alleen nog de opgemeten waarden te noteren. De overige gegevens worden automatisch via live-metingen door de App bepaald. Bij de installatie en inregeling van meerdere ventilatieboxen op één locatie, kan de configuratie gekopieerd worden naar de volgende woning.”

Essentieel in hele verhaal is de Communication Print, die optioneel met de DucoBox Silent Connect of DucoBox Focus wordt geleverd. “Op het eerste gezicht lijkt deze printplaat een weinigzeggend stukje techniek, maar in werkelijkheid vormt het een musthave voor iedereen die op professioneel vlak met ventilatie bezig is”, stelt Duco’s marketingmanager. “De Communication Print zorgt voor een eenvoudige connectie met de Duco Ventilation App. Installateurs die een opleiding genoten hebben aan de Duco Academy, worden voorzien van starterskit met onder meer de Communication Print. Hierdoor hebben ze alles binnen handbereik om hun klant de garantie te bieden op een optimale werking van het ventilatiesysteem.”

De App is gratis te downloaden in de App store of de Google Playstore.