Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Sphinx introduceert haar Comfort Plus baden waarbij rekening is gehouden met de wensen en behoefte van de verschillende generaties, ook op het gebied van comfort en veiligheid. Zo is het bad voorzien van geïntegreerde armsteunen en praktische grepen die het optrekken, in- en uitstappen vergemakkelijken. Ook het ergonomisch gevormde, iets schuin aflopende liggedeelte en de vlak vormgegeven afvoerplug in het zitgedeelte van het bad verhogen het comfort. Optioneel zijn bij het Comfort Plus bad een nekkussen en een stabiel badzitje leverbaar.

Het badzitje kan geplaatst worden op de armsteunen en biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo biedt het ouderen of mensen met een bewegingsbeperking een zitplaats bij het douchen of bij het nemen van een voetenbad. Het zitje kan ook dienst doen als plateau voor allerhande badbenodigdheden, een drankje of kinderspeelgoed.

Een kenmerk van het Comfort Plus Family bad is de extra brede badrand  aan één zijde, die het in- en uitstappen vergemakkelijkt. De brede badrand kan ook dienen als comfortabele zitplaats voor ouders of verzorgenden. Deze bandrand loopt met een zacht glooiende curve over in het smalle gedeelte van de badrand. Het nekkussen en het badzitje zijn standaard onderdeel van dit bad.

Beide Comfort Plus baden zijn vervaardigd uit sanitairacryl in de kleur wit. De diepte van de baden bedraagt 41 cm. Het Comfort Plus bad is leverbaar in de afmetingen 170 x 75, 180 x 80 en 190 x 90 cm. Het Comfort Plus Family bad heeft de afmetingen 170 x 90/75 cm. Dit asymmetrische bad is leverbaar in een linkse of rechtse uitvoering.

[related_post themes=”text”]