Technische dienstverlener ITBB laat een nieuwe prefab fabriek bouwen in Zwolle. De nieuwe vestiging wordt begin november dit jaar opgeleverd. ITBB heeft al vestigingen in Heerenveen en Groningen. Volgens Jelle J. Boorsma, algemeen directeur en eigenaar van de ITBB Groep, maakt de nieuw te bouwen prefab fabriek ITBB nog completer. “We verruimen ons geografische bereik en industrialiseren onze prefab installatie-afdeling naar een bredere leveringsscope voor seriematige woningbouw.”

Door innovaties en proces-industrialisering is ITBB straks in staat om circa 2500 woninginstallaties per jaar te realiseren. In voorgaande jaren waren dat nog rond de 1200 woninginstallaties per jaar. De nieuwe vestiging in Zwolle wordt in de komende jaren gecompleteerd met alle ITBB-diensten. Met de uitbreiding in Zwolle verwachten het bedrijf te groeien van meer dan 100 fulltime arbeidsplaatsen naar totaal 300 fulltime medewerkers.’

Samenwerking
ITBB is een allround technische dienstverlener die adviseert, realiseert en nazorg verleent. De verschillende bedrijfsonderdelen leveren diensten, concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Boorsma: “ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op optimalisering, op innovatieve werkprocessen en op het ontwikkelen van synergievoordelen bieden we opdrachtgevers extra toegevoegde waarde. Het besluit om een vestiging te openen in Zwolle past naadloos binnen deze strategie. ITBB is gegroeid door de slagkracht van een grote organisatie te combineren met de betrokkenheid van een kleine onderneming. Daarnaast hecht ITBB veel waarde aan vaste samenwerkingsverbanden. Door ketensamenwerking binnen projecten leer je elkaars toegevoegde waarde kennen, wat de kwaliteit van het werk een enorme impuls geeft.”

Op onze nieuwsbrief abonneren