Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 42 seconden

Martin Misseyer (52) is benoemd tot Chief Information Officer (CIO) van Unica. Hij gaat zich toeleggen op de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe diensten om van het bedrijf een vooraanstaande data gedreven organisatie te maken in de technische dienstverlening. Misseyer: “Unica heeft een sterke positie in de ontwikkeling van steeds intelligentere en duurzamere gebouwen. Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things (IoT) kunnen hieraan sterk bijdragen.”

Misseyer was hiervoor sinds 1999 werkzaam bij ICT-dienstverlener Ordina, meest recent als Senior Principal Expert bij het onderdeel VisionWorks. In deze functie was hij al intensief betrokken bij de ontwikkeling van de ICT-strategie van Unica.

Unica is met 14 vestigingen, 10 gespecialiseerde bedrijven, 3 regionale projectenbedrijven en meer dan 2.000 medewerkers een grote zelfstandige technisch dienstverlener in Nederland. Unica biedt opdrachtgevers integrale, technologische oplossingen voor veiligheid, comfort & gezondheid, ICT en energie & duurzaamheid.