Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Ubbink heeft een nieuwe, tweekoppige directie. Linda van de Maat en Peter Laros volgen Henk Jan Wegman op als Algemeen Directeur. Beiden maakten de afgelopen jaren al deel uit van het Management Team van Ubbink. In lijn met hun specialismen zal Linda van de Maat zich richten op de operationele en logistieke activiteiten en ligt de focus voor Peter Laros op de commerciële en financiële zaken.

Linda van de Maat is sinds 2005 werkzaam bij Ubbink. De eerste jaren als Strategisch Inkoper, later als Internationaal Project Manager en vervolgens als Manager Operations.

Peter Laros heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de bouw- en installatiewereld. Hij is al weer bijna zeven jaar in dienst bij Ubbink als Commercieel Directeur. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in management functies bij Saint-Gobain Isover en Wavin.

Koers

De nieuwe directie zal de ingezette koers voortzetten en is gemotiveerd om de Ubbink oplossingen verder uit te bouwen, waarbij de wens van de klant centraal staat. Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis. Daarnaast zijn dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen in het programma opgenomen.