Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Saniwall® is de totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset en bestaat uit een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler met verstelbaar Grohe inbouw-element. Dit element kan perfect op de gewenste hoogte worden ingesteld voor extra comfort en veiligheid. Saniwall® is verkrijgbaar met glaspanelen of in betegelbare versie voor een moderne en esthetische installatie.  Daarnaast is Saniwall® waterbesparend door de twee verschillende spoeltechnieken 3 liter/6 liter. Er zijn diverse bedieningspanelen via Grohe verkrijgbaar.

Eenvoudige interventie

Dankzij de dubbele toegang tot het product kan er direct worden ingegrepen bij blokkade door onrechtmatig gebruik en er is directe toegang tot het elektrische gedeelte ter vervanging van onderdelen. Door de geringe afmetingen kan Saniwall® eenvoudig geplaatst worden achter elke wandcloset. Saniwall® kan zonder grote werkzaamheden geïnstalleerd op elke gewenste plek en biedt tevens de mogelijkheid om een wastafel, bidet of douche aan te sluiten.

 Al sinds 1958 dé specialist

SFA heeft zich sinds de oprichting in de jaren vijftig ontwikkeld tot marktleider op het gebied van fecaliënvermalers en vuilwaterpompen. Standaard geeft SFA 2 jaar fabrieksgarantie op haar producten en op een groot aantal Sanibroyeur® producten bestaat de mogelijkheid om de garantie te verlengen naar 5 jaar.    www.sanibroyeur.info