Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Donderdag 7 januari heeft Vestigingsdirecteur Martin ten Brummeler namens Van Dorp het werktuigbouwkundig onderhoudscontract met de Universiteit Leiden ondertekend. Van Dorp neemt de komende 5 jaar het onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties van de Universiteit Leiden voor haar rekening. Het contract wordt optioneel tweemaal 2 jaar verlengd. De omvang van het werktuigbouwkundig onderhoud betreft de historische panden in de Leidse binnenstad tot aan de geavanceerde research-laboratoria in de Leeuwenhoek. De werkzaamheden zijn inmiddels per 1 januari 2016 gestart.

Van Dorp is geselecteerd op basis van EMVI voor het (preventief, correctief en curatief) werktuigbouwkundig onderhoud. Heijmans, vertegenwoordigd door dhr. Niek van der Plas, gaat het elektrotechnisch onderhoud verzorgen. Halmos Adviseurs, vertegenwoordig door dhr. Ed Rooijakkers, is de adviseur van de opdrachtgever en heeft het PvE Technisch Onderhoud en Beheer opgesteld op basis van het concept Duurzaam Beheer & Onderhoud. Gedurende de implementatie draagt hij zorg voor de begeleiding om uiteindelijk tot de beoogde prestatieverbetering en energiebesparing te komen. De aanbestedingsprocedure heeft Rienks bouwmanagement verzorgd.

De Universiteit Leiden heeft hoge ambities. Het Vastgoedbedrijf van Universiteit Leiden ondersteunt deze ambities door het bieden van goede huisvesting aan studenten en medewerkers. De contractanten zullen als partner het Vastgoedbedrijf hierbij van dienst zijn door zorg te dragen voor het juist functioneren en beheren van de installaties.

Voor meer informatie: www.vandorp.eu