Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Honeywell integreert Google Home in zijn Total Connect Comfort-platform. Gebruikers kunnen hun evohome- of Round Connected-thermostaat nu bedienen met de woorden “OK, Google …”. Op die manier kan de temperatuur in huis met spraakopdrachten onder andere worden opgevraagd of aangepast. Daarnaast is bediening mogelijk met Google Assistant via Google- en/of Android-devices. 

Beide thermostaten zijn op afstand te bedienen via de Total Connect Comfort Intl-app (TCC). De evohome-thermostaat biedt daarnaast zoneregeling, waarbij het huis in te delen is in meerdere zones. Dankzij de integratie met Google Home kunnen gebruikers spraakopdrachten gebruiken om de temperatuur alleen in bepaalde zones in huis aan te passen, bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Uiteraard kunnen ze de temperatuur, tijdschema’s of andere instellingen ook via Honeywells TCC-app en direct op de thermostaat wijzigen.

Google Home is de nieuwste toevoeging aan het Works With Honeywell-programma, bestaande uit meerdere integraties met andere smart-homeproducten en -diensten, zoals Amazon Alexa en IFTTT.