Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Bij douchegoten worden aan de beide kopse kanten meestal vulstukken van tegels geplaatst. TECE introduceert nu een douchegoot die exact in elke doucheruimte past. De goot kan tijdens de installatie op maat worden gezaagd. Zo worden de tegels niet onderbroken en ontstaat een esthetisch zeer strakke oplossing. De TECEdrainprofile kan strak tegen een wand worden ingebouwd, zodat de tegels nergens onderbroken worden.

De nieuwe rvs douchegoot kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de totale opbouwhoogte 65 mm. Bij de standaard afvoer van DN50 is de opbouwhoogte 95 mm.

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect, is TECEdrainprofile over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. In het hart bevinden zich twee afvoerspleten. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. Het reinigen van de goot is niet nodig.