Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Onlangs is Jeroen Geurtsen in dienst getreden bij technisch dienstverlener Leertouwer. Geurtsen heeft een flink trackrecord in duurzame verlichting. Hij zal zijn expertise inzetten voor de klanten van Leertouwer. “Een aanwinst voor onze organisatie”, zegt Jan Schreuder, Manager Advies bij Leertouwer.

Schreuder: “Duurzaamheid is voor Leertouwer een belangrijke driver richting de toekomst. Met het aantrekken van Geurtsen halen we iemand in huis met een bewezen specialisme in duurzame verlichting. Hij kent de markt precies.” Geurtsen zal zich gaan bezighouden met verlichtingsplannen in combinatie met duurzaamheidsdoelstellingen. Door de inzet van LED bespaart een gemiddelde gebruiker 80% op energie voor verlichting.

Passie voor LED

In de afgelopen jaren had Geurtsen zijn eigen onderneming, gespecialiseerd in LED. “Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden van LED. Het begin van LED heb ik meegemaakt, toen alle lampen nog een blauwige gloed hadden. Inmiddels is de ontwikkeling zo ver, de mogelijkheden van LED zijn eindeloos. Het is een ontzettend mooi product om mee te werken. Vanuit mijn expertise ga ik klanten van Leertouwer adviseren.”

[related_post themes=”text”]