Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

Bij douchegoten worden aan de beide kopse kanten meestal vulstukken van tegels geplaatst. Dit is geen fraai gezicht. Daarom introduceert TECE een nieuwe douchegoot, die exact in elke doucheruimte past. Want deze TECEdrainprofile kan eenvoudig tijdens de installatie op maat worden gezaagd. Zo worden de tegels niet onderbroken en ontstaat een esthetisch zeer strakke oplossing.

Grote maten tegels of natuursteen zijn een trend. Mede door de open en drempelloze douchevloeren creëert dit een ruimtelijke beleving. Bij een onderbroken vloer is het mooi als de douchegoot ook doorloopt. Dit kan nu met de nieuwe rvs douchegoot TECEdrainprofile, want deze kan eenvoudig en exact op maat worden gemaakt. Bovendien kan deze strak tegen een wand worden ingebouwd, zodat de tegels nergens onderbroken worden. Dit is niet alleen esthetisch het mooist, het bespaart de tegelzetter op zaag- en montagetijd.

TECEdrainprofile kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de totale opbouwhoogte slechts 65 mm. Bij de standaard afvoer van DN50 is de opbouwhoogte 95 mm.

Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect, is TECEdrainprofile over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. In het hart bevinden zich 2 afvoerspleten. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. In tegenstelling tot douchegoten is het reinigen van de goot niet van toepassing, ook dit scheelt reinigingskosten. 

Meer informatie