Veel van Karels klusjes zijn één-tweetjes met een maatje. De ene keer haalt Karel er iemand bij om bijvoorbeeld een nieuwbouwklus tot een goed einde te brengen waar het nodige aan elektra gedaan moet worden. Maar het kan ook gaan om een badkamerrenovatie waar tegelzetter bij nodig is. Een andere keer roept één van zijn maatjes hem in om aan te schuiven.

Eigenlijk gaat dat altijd prima. De laatste klus was er echter eentje met wat storing op de lijn tussen Karel en zijn vloeren leggende vriend Pjotr. Dit keer was Karel ingeschakeld, en wel om een stukje vloerverwarming aan te leggen. Pjotr zou er een mooi plavuizen vloertje overheen leggen.

Karel had ruim van tevoren door gekregen wanneer de vloerverwarming erin gelegd moest worden. Maar helaas had Pjotr een verkeerd weeknummer genoemd. Toen Karel netjes op tijd kwam opdagen, lag de vloer er al.

Uiteraard mocht dat geen probleem zijn, besloten Karel en Pjotr na snel telefonisch overleg. Die mooie vloer ging er natuurlijk niet uit. Karel bedacht een passende oplossing, zodat de bewoners er alsnog lekker warmpjes bij kunnen zitten.

Op onze nieuwsbrief abonneren