Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Met het winnen van de VSK Award en de introductie van nieuwe varianten, is de belangstelling voor het Viega Eco Plus inbouwreservoir bijzonder groot. Daarom heeft Viega Nederland besloten om de lopende spaaractie rondom Viega Eco Plus en de Advantix Vario douchegoot te verlengen. Op die manier worden zoveel mogelijk installateurs in staat gesteld te profiteren van de voordelen van deze spaaractie. De actie loopt nu door tot 31 december 2014.

 

Met de Viega spaaractie kan middels punten professioneel gereedschap worden gespaard. Bij aankoop van een Viega Eco Plus inbouwreservoir of een Advantix Vario douchegoot, ontvangt de professionele installateur per artikel één spaarpunt. Wie meer punten spaart, maakt kans op grotere ‘prijzen’.

Viega Nederland heeft een aantrekkelijk prijzenpakket samengesteld met gereedschappen die de professionele installateur dagelijks gebruikt. Het speciaal samengestelde assortiment omvat talrijke handige tools, van inbussleutelset, gatzagen en dopsleutelset tot multimeter, kruislijn-laser of accu-reciprozaag in koffer. Meer informatie over de spaaractie is te vinden op de Viega website: www.viega.nl/Spaaractie.

Het Viega Eco Plus inbouwreservoir kenmerkt zich door minimale montage- en installatiekosten. Het voorwandsysteem combineert de bewezen Viega techniek met slimme en praktische installatiedetails voor een groot aantal toepassingsmogelijkheden, zoals wc’s, bidets, wastafels, urinoirs en uitstortgootstenen. Viega Eco Plus wordt geleverd voor enkelstuks, serie- of hoekmontage en voor verschillende bouwhoogten.

De 120 cm lange Viega Advantix Vario douchegoot en het bijbehorende rooster laten zich millimeter-nauwkeurig tot 30 cm op iedere gewenste lengte inkorten. De goot leent zich daardoor uitstekend voor renovaties waar maatwerk binnen de bestaande inbouwomgeving gewenst is. De flexibele inkortmogelijkheid heeft voorraadvoordelen voor groothandel en installateur, terwijl speciaaluitvoeringen tot het verleden behoren. Het strakke ontwerp en het smalle rooster laten de douchegoot naadloos opgaan in de tegelvloer.