Stulz verhuist naar gasloos bedrijfspand

Gepubliceerd op

Stulz verlaat eind 2021 Amstelveen voor een nieuw gasloos pand in Hoofddorp op industrieterrein ‘De President’. Het bedrijf gaat op een kavel van 9000 m2 in de eerste fase 6000 m2 bebouwen. Eén van de voornaamste redenen om tot verhuizen over te gaan is de expansie en uitbreiding van de leveringsomvang en werkzaamheden.

Een onderdeel van deze uitbreiding is een nieuw magazijn met een oppervlakte van 3200 m2. Het pand wordt voorzien van duurzame klimaatoplossingen. Daarnaast voeden 1200 zonnepanelen onder andere de laadpalen voor de elektrische auto’s en de energievoorziening voor de warmtepompen.

Ander relevant nieuws van onze redactie

Stulz start basisopleiding voor klimaatbeheersing en techniek

Stulz lanceert in samenwerking met Sentir Opleidingen de rijks erkende MBO-2 opleiding ‘Medewerker Operationele Techniek Klimaatbeheersing’. Deze twee jaar durende .

DWA betrekt nieuw en wederom gasloos onderkomen

Na ruim twintig jaar verruilt DWA op 21 oktober zijn kantoor in Bodegraven voor een pand aan de Harderwijkweg in .

Gasloos verwarmen

Cv-ketelinstallaties worden meestal te ruim gedimensioneerd om onder alle klimaatomstandigheden het gewenste comfortniveau te kunnen garanderen. Bij warmtepompen werkt deze .

Pakketje warmtepomp

Stulz introduceert drie ranges lucht/water-warmtepompen, onderverdeeld in pakketten die zijn afgestemd op het te leveren vermogen. Het betreft de typen .
%d bloggers liken dit: