Installatiebedrijf ST/Warmte te Nieuwkoop heeft zich aangesloten bij InstalCenter. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar een begrip is in de regio Alphen aan de Rijn en Nieuwkoop. Naast het verduurzamen van gebouwen, is ST/Warmte gespecialiseerd in verwarming, airconditioning, zonnepanelen en service & onderhoud in woonhuizen en kleine bedrijfspanden.

Naast de voordelige inkooptarieven en de naamsbekendheid was de ‘Duurzaam app’ de doorslaggevende reden voor ST/Warmte om zich aan te sluiten bij InstalCenter. Deze app is speciaal ontwikkeld voor de ondernemers van InstalCenter. Zij kunnen hiermee eenvoudig en snel duurzaam advies geven aan hun klanten. Daarbij wordt er ook assistentie verleend vanuit het hoofdkantoor van InstalCenter om ST/Warmte in de lokale én landelijke marketing nog breder op de kaart te zetten.
Wanneer een franchisenemer zich aansluit bij InstalCenter profiteren zij –naast de reeds opgebouwde naamsbekendheid– ook van de ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Zo kunnen zij rekenen op landelijk folder verspreiding en wordt de website up-to-date gehouden.