Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

PV systeemhuis IBC Solar breidt haar productportfolio in de Benelux uit met de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems. De systemen zijn geschikt voor elk type dak of ondergrond. Ze worden in Nederland geproduceerd en onderscheiden zich door hun modulaire opbouw en snelle montage. Verschillende systemen zijn ook in kant en klare kits verkrijgbaar om het gebruiksgemak verder te verhogen.

“Met IBC Solar hebben we een internationale speler gevonden voor de Benelux en een partner waarmee we onze internationale ambities verder kunnen gaan realiseren”, aldus Denis de Vette, Directeur Van der Valk Solar Systems. “Net als wij heeft IBC Solar een lange historie. Omdat kwaliteit en veiligheid ook voor hen belangrijke kernwaarden zijn, kunnen we samen zowel grote als kleine projecten op een professionele manier realiseren.”

“Door het toevoegen van Van der Valk Solar Systems aan ons assortiment optimaliseren wij ons portfolio op het gebied van montagematerialen en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen”, zegt Peter Meijers, Directeur van IBC Solar B.V. “ Van der Valk Solar Systems past zeer goed binnen de filosofie van IBC SOLAR namelijk kwaliteit en professionaliteit. ”