Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

Solar Nederland heeft haar compleet vernieuwde Webshop gelanceerd, die alles biedt wat de klant nodig heeft om zijn werkzaamheden efficiënter en eenvoudiger te maken. Na het inloggen komt de klant op zijn persoonlijke startpagina, waar in één oogopslag een compleet besteloverzicht te zien is, met de nog te leveren orders, naleveringen en meer. Ook geeft de startpagina direct een duidelijk overzicht van alle beschikbare functies. Op de startpagina worden daarnaast tweewekelijks scherpe aanbiedingen gepubliceerd. Kortom, een optimaal startpunt voor het online zakendoen bij Solar.

 

Dankzij de verbeterde zoekfunctionaliteit gaat het zoeken en bestellen in de Solar Webshop in een handomdraai. Bovendien wordt de klant geïnformeerd over gerelateerde producten, zodat zijn bestelling altijd compleet is. Om het bestellen nog eenvoudiger te maken, kunnen veelgebruikte producten als Favorieten worden opgeslagen en te allen tijde opgeroepen worden. 

In de Solar Webshop profiteert de klant daarnaast van meer handige functionaliteiten, zoals de Offerte functie, waarmee eenvoudig professionele offertes gemaakt kunnen worden. En met de Catalogi functie stellen klanten zelf persoonlijke catalogi samen, waaruit direct besteld kan worden door de bijbehorende barcodes te scannen.

De nieuwe Solar Webshop is tot stand gekomen samen met, en voor de klanten van Solar. Hierdoor is een Webshop gecreëerd die alles biedt wat de klant nodig heeft.

Voor meer informatie: www.solarnederland.nl