Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Fabrikant Wolf introduceert een 2 minuten-configurator. Hiermee kan op elk moment van de dag een op klantspecificatie samengestelde luchtbehandelingskast worden geselecteerd. Op basis van de gewenste luchthoeveelheid, luchtsnelheid of energieklasse, met de gewenste functies en opbouw, wordt op de achtergrond een systeem ontworpen.

Er kan worden gekozen uit een luchttoevoer, luchtafvoer of gecombineerde kast met warmteterugwinning middels een kruisstroomplatenwisselaar of een warmtewiel. Ook is het mogelijk te kiezen voor een buiten- of binnenopstelling, beide in de bouwvorm naast elkaar of gestapeld. De luchtbehandelingskast kan uitgebreid worden met een verwarmer, koeler, geluiddempers en compleet gemaakt worden met regeltechniek en bekabeling.

Grafische weergave
Na de selectie ziet u een grafische weergave in 2D en 3D van de geselecteerde luchtbehandelingskast, met daarbij alle belangrijke gegevens zoals labelklassen, afmetingen en gewicht. Alle gegevens zijn direct als download beschikbaar inclusief het uitgebreide specificatieblad en de maatschets in PDF, DWG, DXF 3D, IFC en als WVDIZ bestand die geopend kan worden in de WOLF BIM-Browser voor opname in REVIT.

De 2 minuten-configurator ervaren? Klik hier.