Per 1 april 2020 heeft installatiebedrijf SMART Techniek en Advies B.V. zich gevestigd in Den Haag en zijn deuren geopend als InstalCenter SMART. Het allround installatiebedrijf, opgezet door Maarten van Houdt, richt zich op de particuliere markt en MKB. Het bestaat sinds 2012 en is medio 2019 gestart met het opschalen van de activiteiten. Er werken momenteel 7 medewerkers en de ambitie is om dit jaar uit te komen op 10 tot 12 medewerkers. De werkzaamheden betreffen voornamelijk installatie en onderhoud van HVAC, cv- en duurzame installaties, loodgieterswerk, elektra en sanitair.

SMART Techniek en Advies B.V. heeft aangesloten bij InstalCenter vanwege de gezamenlijke aanpak met betrekking tot verduurzaming van Nederland en de uitstraling van de InstalCenter organisatie. Ook de assistentie in lokale en landelijke marketing helpt om het installatiebedrijf breder op de kaart te zetten.

Als een franchisenemer zich aansluit bij InstalCenter profiteert zij – naast de reeds opgebouwde naamsbekendheid – ook van de ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Zo worden er bijvoorbeeld landelijk folders verspreid en wordt de website up-to-date gehouden. Maar ook voor advies op lokaal niveau staat het hoofdkantoor klaar. InstalCenter biedt tevens inkoopcondities en samenwerking met de leveranciers waar je als lokale ondernemer van mee kunt profiteren.

Op onze nieuwsbrief abonneren