Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

Bent u op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen op het sanitaire vakgebied, waaronder kwaliteitsborging, leidingwaterinstallaties, gebouwriolering, energie, maar ook recente wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving? Op de Sanitaire Techniekendag van UNETO-VNI op 20 september brengen specialisten u op de hoogte van de laatste stand van zaken van alle belangrijke onderwerpen op het gebied van sanitaire technieken.

Onderwerpen
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Wat betekent de wet kwaliteitsborging per 1 januari 2018 voor u en uw medewerkers?
  • Hoe bepaal je de waterdichtheid en sterkte van verbindingen in een waterleiding?
  • Meer praktisch inzicht in stromingsprofielen bij aansluiting op de standleiding.
  • Waterschade is enorme schadepost: wat doet u om uw project niet in rode cijfers af te sluiten?

Kennisuitwisseling
U krijgt antwoord op uw vragen en kunt kennis uitwisselen met uw vakcollega’s. Met de opgedane praktische kennis kunt u de kwaliteit van uw werk naar een nog hoger niveau brengen. En, ook zeer belangrijk, het laten voldoen aan wettelijke eisen.

Minibeurs
Leveranciers op het gebied van sanitaire technieken laten u op de minibeurs kennis maken met hun product- en dienstenaanbod. U kunt met de kennis die u heeft opgedaan tijdens de presentaties gelijk in gesprek met leveranciers over de toepassing in de praktijk.

Doelgroepen
De Sanitaire Techniekendag is interessant voor directeuren, projectleiders, ontwerpers, werkvoorbereiders en leidinggevende monteurs van bedrijven actief op het gebied van sanitaire technieken. Het evenement is alleen toegankelijk voor leden van UNETO-VNI.