Op 17, 18 en 19 maart a.s. vindt de Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het beursmotto is: ‘Samen werken aan water’.

“Met de vele uitdagingen in klimaatadaptatie, waterbesparing en het bewaken van de waterkwaliteit is samenwerking in de keten en over elkaars grenzen heen kijken ontzettend belangrijk”, legt Esther Rodenburg van de beursorganisatie de keuze voor dit motto uit. “Als we kijken naar de beurs, dan zien we al meerdere jaren op rij een mooie groei in aanbod van innovaties in watertechnologie en waterpartners. We zien daarnaast de groeiende vraag van de markt om meer inhoud, ruimte om te netwerken en ketensamenwerking. Hier spelen wij via verschillende initiatieven op in, waarbij de vernieuwde bovenverdieping, Next Level, een zeer belangrijke rol speelt.”

Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen zijn bestemd voor de nationale waterprofessionals in afvalwater, drinkwater, industriewater en stedelijk water. Op deze waterbeurs vazullen naar verwachting ruim 9.500 bezoekers afkomen. Er staan zo’n 370 exposanten die de nieuwste innovaties, diensten en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie laten zien. Beide beurzen zijn na voorinschrijving gratis te bezoeken.

Op onze nieuwsbrief abonneren