Saia Burgess Controls ontwikkelt, produceert en levert regel- en besturingssystemen voor gebouwautomatisering, energiemanagementsystemen, web panels en energiemeters. Enkele van de meest aansprekende voorbeelden hiervan zijn: Saia S-Energy, Saia PCD® met Automation Server, Saia DALI-lichtmodulen, Visi.Plus management software en IT-protocollen met BACnet.

Naast onze standaardproducten bieden wij klantspecifieke, seriematige oplossingen. Wij zijn een flexibele, innovatieve specialist op het gebied van besturings- en regeltechniek en geven persoonlijke aandacht, differentiatie en toegevoegde waarde.

Onze industriële cultuur en lange traditie bieden u de volgende voordelen: stabiliteit, betrouwbaarheid, bescherming van investering, uitbreidbaarheid, open communicatie, flexibiliteit en innovatie.

Door de lange levensduur van onze producten van 10 jaar of langer, waarborgen wij een lange serviceperiode en sluiten onze producten naadloos aan op de constant vernieuwende technologieën. Dit geldt voor software, softwaretools en hardware.

Onze producten worden onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd in Zwitserland. Wij bieden deze producten aan met de meest gangbare kwaliteitscertificaten zoals CE, UL, Lloyds en Norsk Veritas (offshore en schepen), etc.

Saia Burgess Controls beschikt over een uitgebreide lijst van succesvolle projecten die in ons land zijn gerealiseerd voor gebouw gebonden installaties. Meer informatie: www.saia-pcd.nl

Aantal werknemers:

350

Vestiging:

Gouda, verkoopkantoor Benelux

Merken:

Saia PCD®

Producten/Diensten:

Verkoop, support en opleidingen

Specialisme:

Regel- en besturingstechnologie, Energie, Web- en IT technologie, Netwerken

Missie:

Ontwikkeling, productie en verkoop van industriële componenten en systemen voor regel- en besturingstechniek

Contact

Bezoekadres: Hanzeweg 12c

2803 MC Gouda

Tel +31 (0)182 54 31 54

Fax +31 (0)182 54 31 51

website: www.saia-pcd.nl