Goed ventileren is het devies om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Ook Karel ziet al die berichten hierover voorbijkomen. Hij heeft daarom nu standaard een flinke rol ventilatieslang in zijn bus liggen, voor het geval dat…

Normaal gezien kun je in zijn bus vooral lege dozen, verwijderde cv-ketels, kapotte airco’s en antieke radiatoren vinden. Met die extra rol slang er nog eens bij, blijft er nu helemaal weinig ruimte over voor spullen die hij daadwerkelijk nodig heeft.

Natuurlijk zou hij zijn bus even kunnen opruimen, alvorens aan een nieuwe klus te beginnen, maar hij had haast en nog maar net genoeg tijd om een nieuwe cv-ketel in zijn bus te proppen (zonder doos, dat wel) die hij vlak voor het weekend nog even op moest hangen.

Fanatiek als altijd ging hij aan de slag. Het ging allemaal lekker voortvarend, totdat hij aan de rookgasafvoer wilde beginnen. In de puinhoop van zijn rijdend magazijntje kon hij geen enkele afvoer meer vinden, laat staan eentje voor rookgas. Hij haalde alles overhoop, maar niets…of toch? Die ventilatieslang kwam nu eigenlijk uitstekend van pas. Of er nou rookgas of lucht door zo’n slang gaat, zoveel maakt dat toch ook niet uit.

Op onze nieuwsbrief abonneren