Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Euro-Index introduceert met de Multilyzer STx een nieuwe rookgasanalyser in het Blauwe Lijn programma. Dit instrument is geschikt voor het in bedrijf stellen, inspecteren en onderhouden van stook- en verwarmingsinstallaties onder en boven 100 kW. De Multilyzer STx is een nauwkeurig, betrouwbaar en duurzaam meetinstrument met intuïtieve bediening.

Het toestel biedt plaats aan maximaal 6 gassensoren, waaronder een gepatenteerde ECO-sensor voor zuurstof, dubbele sensoren voor CO (10.000 ppm en 4 Vol.%) en sensoren voor o.a. NO, NO2 en SO2. Een uitgebreide geheugenfunctie biedt plaats aan 10.000 meetrapporten, inclusief klant- en installatiegegevens. Met de gratis EuroSoft mobile app op uw tablet of smartphone kunt u professionele meetrapportage maken en communiceren met uw collega’s of opdrachtgever. U kunt CAPBs toepassen om de mogelijkheden van de Multilyzer STx uit te breiden met aanvullende meetfuncties waaronder tapwaterhoeveelheid en -temperatuur, gaslekdetectie, druk(verschil), luchtvochtigheid, luchtsnelheid, VOC-detectie, etc.

De Blauwe Lijn Multilyzer STx wordt geleverd met o.a. een modulaire rookgassonde, condensafscheider en filters in een slagvaste draagkoffer.