LG Electronics lanceert de Round Cassette voor ruimtes met zichtbare of hoge plafonds. De cassette is geschikt voor cafés, restaurants, retail, kantoren en hotels met een trendy interieur.

Door de hoogte van de cassette te verkleinen naar 33 cm, verbetert het de toegankelijkheid bij de installatie en openheid van een ruimte. Bovendien worden de condensafvoer en de koudemiddelleidingen op één plaats samengebracht om de zichtbaarheid van leidingen te minimaliseren. Tevens zijn de nieuwe LG cassette modellen toepasbaar op alle LG VRF-systemen en leverbaar als singel splitsysteem in de vermogens.

Optimale luchtstroom
De nieuwe cassette minimaliseert de aansluitingen in de cirkelvormige ventilatieopening voor een goed verdeelde luchtstroom, zonder blinde vlekken. Gebruikers kunnen Crystal Vanes toepassen voor 6-staps precisieregeling om koele of warme lucht te verspreiden naar waar dat nodig is. Deze configuratie is volgens LG tweemaal zo nauwkeurig als de 3-traps luchtstroomregeling van andere ronde cassettes. De ronde cassette beschikt over een luchtstroomtechniek zoals de LG Chamber Test1 aangeeft. Het geluidsniveau tijdens werking bedraagt 39 dB(A). De LG Round Cassette is beschikbaar in 7, 10 en 14 kW uitvoering.

De Round Cassette voor Multi V is beschikbaar vanaf eind juli. De Round Cassette voor Single CAC volgt eind september.

Op onze nieuwsbrief abonneren