Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

Het collectieve Rolux CLV systeem voor luchttoevoer (LTV) en rookgasafvoer (RGA) past u toe bij nieuwbouw of renovatie van schoorstenen in gebouwen met twee of meer woonlagen. Ubbink biedt het materiaal nu ook als makkelijke sets per verdieping!

Bij nieuwbouw of renovatie van hoogbouwwoningen kiest de opdrachtgever er vaak voor om iedere woning van een eigen HR cv-ketel te voorzien. Probleem is dat de bestaande schoorsteen vaak niet geschikt is voor condenserende rookgassen en dus gevoerd moet worden. Ook kan het zijn dat er onvoldoende ruimte is voor een parallelle aansluiting. Ubbink heeft daarvoor dé oplossing: een collectief Rolux CLV systeem voor de luchttoevoer (LTV) en rookgasafvoer (RGA). Dit concentrische systeem wordt toegepast bij gebouwen met twee of meer woonlagen.

Om het u nog makkelijker te maken, introduceert Ubbink de Rolux CLV Sets, verkrijgbaar in de diameters 80/130 en 110/160. De diameters 125/200 en 160/250 zijn modulair verkrijgbaar.

De samenstelling van de sets is afgestemd op de verdiepingen:

Rolux CLV Basis Set: deze set bevat alle materialen om uw CLV systeem te installeren op de begane grond. Het CLV systeem begint bij de stoelsteun ter hoogte van de eerste ketel

Rolux CLV Etage Ketel Set: deze set bevat het CLV verlengmateriaal voor één verdieping inclusief ketelaansluiting

Rolux CLV Etage Set: deze set bevat het CLV verlengmateriaal voor één verdieping zonder ketelaansluiting

Rolux CLV Dak Set: deze set bevat het materiaal voor uw dak, dakdoorvoerset inclusief stormkraag. Deze set bevat geen dakdoorvoerpan of plakplaat. Onze specialisten van de productadvieslijn adviseren u graag voor een passende bevestiging, afgestemd op uw specifieke situatie

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

 www.ubbink.nl/clvsets