Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

LG en Centercon gaan met een ‘Warmtepomp Roadshow’ het land in. Gedurende twee maanden zijn er twaalf ontbijtsessies in heel Nederland, één in iedere provincie. Het delen van kennis op het gebied van warmtepompen staat centraal. Installateurs kunnen zich zo gratis laten bijspijkeren over belangrijke aspecten van de warmtepomp. De Roadshow start in oktober.

In elke Nederlandse provincie vindt in oktober of november een ontbijtsessie plaats, met drie aaneensluitende workshops. Na het volgen van de sessies – met gratis ontbijt – is de installateur op de hoogte van belangrijke elementen, zoals wetten, subsidies en besluiten rondom gasloos bouwen. Ook worden er praktische tips gegeven over onder meer het ontwerp, keuzes voor het afgiftesysteem en de verkoop van warmtepompen. Aansluitend aan de ontbijtsessie is er ruimte voor het stellen van vragen en mogelijkheid om met de experts van Centercon of LG in gesprek te gaan. De ontbijtsessies vinden plaats van 07.30 tot 10.00 uur en zijn gratis te bezoeken voor professionals uit de installatiebranche. Per locatie zijn er ongeveer dertig plekken beschikbaar.

Meer informatie over de locaties, bijbehorende data en het aanmeldformulier zijn te vinden op https://www.lgklimaat.nl/roadshow.